2009-07-14 11:14:31• hírek • Szatmar.ro

Tininho a Steaua új balszélsője

Portugál védőt igazolt a Steaua, a Rapid kapusa megegyezett a Marseille-el.

Hétfő késő este két meglepő átigazolási hír látott napvilágot a román labdarúgás háza táján: a Steaua a portugál Tininhóval erősített, míg a Rapid kapusa megegyezett az Olympique Marseille-el.

Bár a piros-kékek már jó ideje kerestek egy bal oldali védőt, aki a 36 esztendős Petre Marin vetélytársa lehet, elsősorban a görög Filipposz Darlasz volt a kiszemelt. Ennek tükrében meglepő, hogy végül nem ő, hanem a portugál Tininho érkezik, egy évre kölcsönbe a portugál Belenensestől.

Miguel Angelo Karim Simoes Fazenda Mozambikban látta meg a napvilágot 28 esztendővel ezelőtt és a portugál Beira-Marban mutatkozott be az élvonalban. Innen került az angol West Bromwich Albionhoz, ahol nem sokat játszhatott, így előbb kölcsönadták a Barnsley-nek, majd télen a Belenenseshez került, amely csapattal kiesett az élvonalból.

 

Ennél is meglepőbb az a hír, amelyet Elinton Andrade ügynöke kürtölt világgá. „Ma este megegyeztünk az Olympique Marseille-el, ahol Elinton minimum a következő évben játszani fog."

A 30 esztendős Elinton Sanchotene Andrade két éve, ingyen érkezett a Rapidhoz, ahol az első szezonban 10, a másodikban 25 bajnokin védhetett. Az OM 200.000 eurót fizet érte.

Az ügyletet egyelőre egyik klub honlapja sem erősítette meg, ám az tény, hogy a Marseille nem hosszabbította meg a 21 esztendős ukrán Dmitro Nepogodov szerződését. Ezzel együtt a keretben a francia válogatott első számú hálóőre, Steve Mandanda mellett további két kapus, Rudy Riou és Hilaire Munoz található.



Ügynöke szerint Andrade megegyezett az Olympique Marseille-el


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: